dimecres, 1 d’octubre de 2014

BENVINGUTS A L'IE SANT JOAN DE LES ABADESSES

Benvinguts al curs 2014-2015; aquest any l'hem començat un xic més tard del compte, el dia 17 en lloc del dia 15 com la resta de Catalunya... la Festa Major imposa el seu calendari!!!


Enguany la nostra comunitat educativa la formen 93 alumnes d'Infantil, 154 de Primària i 90 de Secundària, en total 347.

Pel que fa al professorat, us presentem primer les noves incorporacions: la Neus Bosch a E. Infantil, l'Esther Maideu a Primària, l'Eva Povedano (especialista d'Anglès) a Secundària i la Neus Cantos (especialista de Física i Química) també a Secundària. A Educació Infantil, s'han reincorporat la Marta Begudan i la Judit Casals. La resta, ja ens coneixeu!!! A tothom la nostra  més càlida benvinguda.

Encara estem separats en dos edificis, un per a  Educació Infantil i de Primària -el vell i entranyable Mestre Andreu- i el de Secundària, l'antic Ca les Monges. Esperem que d'aquí a pocs cursos ja poguem anar al nou edifici que s'ubicarà a la Coromina del Bac.... de moment el projecte ja està fet i ara toca una mica de paciència i a veure quin dia comencen les obres.

  • Façana principal de l'edifici de Secundària

 Antiga Escola de Sant Joan de les Abadesses
  •  Façana principal de l'Edifici d'Educació Infantil i de Primària
Col·legi Mestre Andreu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada